Madeliefjes, Bij een tegenslag toch positief blijven

Loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding op maat met een erkend loopbaancoach

Je helpen ontdekken wat je echt graag doet, daar gaan we voor!

Soms loop je vast in loopbaan en wil je jouw loopbaan eens herbekijken. Jouw ‘goesting’ is misschien over, je wilt je passie op een andere manier inzetten of je wilt meer balans brengen in je leven. Vanuit ons erkend VDAB loopbaancentrum Tiri HR consulting staan ervaren coaches voor u klaar om samen op weg te gaan. Loopbaanbegeleiding is eigenlijk een cadeau aan jezelf om eventjes een rustpunt in te lassen.

Samen je groeiproces richting geven

Onze huidige beroepsleven vraagt flexibiliteit, een innovatieve geest en is sterk concurrentieel. Je wordt uitgedaagd om je eigen groeiproces zelf richting te geven. Ook een goede balans tussen werk en privé is belangrijker dan ooit. Om deze evolutie in goede banen te leiden, is een persoonlijke aanpak nodig.

In dit proces kan je je laten begeleiden door de coaches van Tiri HR Consulting. Samen met 1 van hen ga je vanuit jouw coachingvragen aan de slag. Zo denk je niet alleen na over je loopbaan maar zet je tijdens de loopbaanbegeleiding samen met een coach doelen uit, stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op en maak je afspraken omtrent te nemen acties.

Met een persoonlijke aanpak streven we er stap voor stap naar dat jij je goed, gewaardeerd en competent kunt voelen.

De loopbaancoaches van Tiri HR Consulting

Els Tiri loopbaan coach

Wie is Els?

Regio Limburg(Houthalen)/online

Sinds 2017 ben ik zaakvoerder van Tiri HR consulting. Ondertussen heb ik al meer dan 25 jaar ervaring in HR consulting. Tijdens de sessies loopbaanbegeleiding ga ik samen met u op weg. Via gesprekken, oefeningen en testen wordt jouw loopbaanvraag duidelijker en leer jij jouw talenten en competenties kennen.

We breng samen jouw valkuilen, drijfveren in kaart. En indien nodig gaan we samen op zoek naar de ideale job voor u of we doen jobrepairing. Door anders te kijken naar jouw loopbaan, zie je misschien weer naar andere mogelijkheden, ga je deuren sluiten maar er gaan ook altijd weer nieuwe deuren open. 

Wie is Ann?

Regio Antwerpen/online

Loopbanen in beweging, we evolueren van een job voor het leven naar een loopbaan voor het leven. Je kan je niet meer veroorloven om je te nestelen in wat is maar je dient steeds vooruit te kijken naar een volgende stap in jouw loopbaan.

Graag help ik je als gedreven, empathisch en positief ingestelde loopbaanexpert, met meer dan 20 jaar HR ervaring, op weg om dingen in beweging te krijgen vanuit een groeiend zelfinzicht en dit op een duurzame manier.

Tiri Loopbaancentrum Ann Daeseleire
Tiri Loopbaancentrum Barbara Engelen

Wie is Barbara?

Regio Limburg(Neeroeteren)/online

Ik heb 20 jaar onderwijservaring en 8 jaar coachingexpertise. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen om hun professionele en persoonlijke doelen te bereiken, of dat nu gaat om het vinden van balans tussen verschillende aspecten van het leven, het vergroten van zelfvertrouwen, of het ondersteunen van professionals in diverse sectoren zoals onderwijs en zorg.

Mijn specialisatie omvat het aanpakken van diverse uitdagingen waarmee mensen geconfronteerd worden. Samen zetten we concrete stappen om deze uitdagingen te overwinnen en groei te realiseren, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Wie is Leen?

Regio Vlaams-Brabant(Linter)

Ik bewonder de mensen die er bewust voor kiezen om hun hele leven lang te blijven bijleren en groeien.  Gemakkelijker gezegd dan gedaan, denk je nu?  Nee hoor!  Want met mijn rustig karakter en luisterend oor, begeleidt ik je graag in je zoektocht naar wat jou in beweging brengt en houdt.

Naast interesse in jou, ben ik ook geboeid door de dynamiek tussen mensen.  Hoe is jouw relatie met een collega, een leidinggevende, een medewerker, of wil je een klant terug naar een hoger niveau kan tillen?  Dat is een vraag waar ik, samen met jou, ook graag mee  aan de slag gaat.

Tiri Loopbaancentrum Leen Keyen
Tiri Loopbaancentrum Reinhilde Christis

Wie is Reinhilde?

Regio Limburg(Kinrooi)

Als systeemcoach en als mens sta ik voor een aantal waarden die ik ook graag toepas in mijn werk. De belangrijkste zijn empowerment, zelfreflectie, authenticiteit, verbinding, empathie, groei, creativiteit en vrijheid. Ik wil mensen bijstaan in een proces naar nieuwe mogelijkheden binnen hun job, zoals omgaan met de combinatie werk en privé, omgaan met collega’s, werkbaar werk en andere. Maar ook mensen die een ander perspectief zoeken, wil ik ondersteunen op hun weg.

Wie is Tom?

Regio Limburg(Beringen)/Online

Nog geen 30 jaar maar toch al heel wat ervaring in HR. Eerst als recruiter en nu als HR consulent. Ik ben een hondenliefhebber met een passie voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling.

Je loopbaan is een belangrijk onderdeel van je leven. Gevuld met belangrijke keuzes, keuzes die je niet alleen moet maken. Als loopbaancoach wil ik je ondersteunen, aanmoedigen en uitdagen om uit je comfortzone te stappen en nieuwe mogelijkheden te verkennen. Via gesprekken, tools en opdrachten geraken we tot de antwoorden die je zoekt. Ik zal je begeleiden om obstakels te overwinnen en zelfvertrouwen op te bouwen, zodat je de juiste beslissingen kan nemen in jouw loopbaan.

Tiri Loopbaancentrum Tom Vanderstraeten

Loopbaancheques

Dankzij het loopbaancheque-systeem van de VDAB, kan je 4 of 7 uur loopbaancoaching volgen voor slechts 11,25 euro per uur privé-begeleiding bij Tiri HR Consulting.

Je betaalt zo voor vier uur coaching slechts 45 euro, of voor zeven uur coaching slechts 90 euro! Dit aanbod van loopbaancheques is geldig voor iedereen die werknemer, zelfstandige, leerkracht of ambtenaar is en 7 jaar werkt.

Wil je graag weten of je hiervoor in aanmerking komt? Bel met Els of vraag je gratis intakegesprek aan.

Start met loopbaanbegeleiding met onze ervaren loopbaancoach

Wij zullen jou optimaal ondersteunen in jouw zoektocht. Zo helpen we je met:

  • het ontdekken van je talenten
  • het nadenken over de loopbaan van je dromen
  • het opstellen van je persoonlijk ontwikkelingsplan
  • het aanwenden van verschillende tools om je doelen te bereiken

Dit vertelt Dieter over Tiri HR Consulting

Mijn work/life balans was ver zoek en Els heeft mij terug geleerd wat mijn eigen normen en waarden zijn, wat mijn energie-gevers en energievreters zijn. Via diverse tools, ken ik ook terug mijn kwaliteiten. Zij heeft er ook voor gezorgd dat mijn CV en sollicitatiebrief up-to-date was. Daarna zijn we samen op zoek gegaan naar geschikte vacatures voor mij. Els heeft ook samen met mij een proefsollicitatiegesprek gedaan. Haar ervaring in rekrutering en selectie is van onschatbare waarde. Ik was zo goed voorbereid door Els dat ik geen zenuwen meer had. Resultaat: ik heb een nieuwe job.

Wil jij investeren in jezelf dankzij loopbaanbegeleiding via een erkende loopbaancoach?

Zet meteen de eerste stap met een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen of te mailen.

Winkelwagen