Over Tiri HR Consulting

Bewust leven – studeren – werken

Ik ben Els Tiri, gecertificeerd loopbaancoach en consulent voor de uitwerking van een duurzaam loopbaanbeleid in kmo’s. Hiernaast ben ik erkend Stress & Burn-out coaches (VESB), veerkrachtcoach (volwassenen en jongeren) en ACT-therapeut.

Ik heb ook meer meer dan 25 jaar ervaring in HR consulting. Zo was ik o.a. consulent bij KVG-Limburg, Start People en Solvus en ben ik sinds 2017 zaakvoerder van Tiri HR consulting.

Daarbuiten doe ik regelmatig de begeleiding van teambuildingactiviteiten en ben docent Syntrapxl en trainer bij Syntra voor business.

Vanaf 1/11/2021 ben ik erkend dienstverlener opleidingen met KMO-portefeuille. Er is nu ook een Tiri HR Academy. Hier kan je workshops, trainingen en opleidingen volgen of aanvragen want we werken ook op maat van jouw bedrijf of organisatie.

Docent/trainer

Sinds november 2017 word ik ingeschakeld door Syntrapxl als docente en trainer bij Syntra voor business. Ik geef lessen of trainingen komen volgende thema’s aan bod:

  • Verkoop jezelf en je bedrijf, personal branding, netwerken, pitchen
  • Persoonlijke ontwikkeling: assertiviteit, time-management
  • Duurzaam loopbaanbeleid
  • welzijn op het werk (stress- en burn-outcoaching)
  • Loopbaancoaching
  • Teamcoaching – bewust leiding geven

“Geef me we werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken” zei Confucius

Mijn specialisaties?

Als loopbaancoach help ik om je te laten werken vanuit je talenten. Als veerkrachtcoach sta ik dan weer klaar om te helpen bij stress, burn-out, piekeren of bore-out. Met een individuele aanpak op maat, begeleid ik mensen om hun talenten in de verf te zetten, bij de bepaling van hun doelen ondersteun ik hen zodat ze zich op zowel persoonlijk of professioneel vlak volledig kunnen ontpoppen tot de persoon die ze daadwerkelijk willen zijn.

Het is mijn doel om in jouw organisatie een omgeving te helpen creëren waar het fijn is om te werken en te ontspannen. Een werkklimaat waarin iedereen ‘met goesting’ richting hun job rijdt en ’s avonds weer met een fijn gevoel terug huiswaarts keert. De gouden mix voor een bewust leven/werken is goed eten, goed slapen, positief denken zodat je een gezonde work/life balans creeërt.

Mijn missie? Zorgen voor een tevreden gevoel over de werkdag en over ieders bijdrage die een merkbaar verschil heeft gemaakt.

Passie voor coaching

Gedurende mijn loopbaan is mijn passie gegroeid om mensen en teams te ondersteunen in hun ontwikkelingsproces. Ik begeleid op dagelijkse basis ondernemers, werknemers en organisaties om een duurzame loopbaan of bewust loopbaanbeleid te ontwikkelen. In teams probeer Deep Democracy toe te passen.

Maar ook jongeren (vanaf 16 jaar) boeien mij enorm en ook met hen ga ik samen op weg om veerkrachtig in het leven te staan. Ik ondersteun hen bij examenstress en/of studiebegeleiding of studiekeuze. En als ze afgestudeerd zijn, stoom ik ze klaar om de stap naar de arbeidsmarkt te zetten.

Ik probeer ook iedereen attent te maken om niet alleen bewust te leven maar ook bewust te werken en dit betekent met de volle aandacht te zijn bij wat je doet. Is je aandacht verdeeld, omdat je vb. multi-tasked, dan raak je eerder gespannen en opgejaagd.

Dus we moeten goed voor onszelf zorgen, want dan pas kan je goed leren concentreren en je aandacht er bij houden. Als je bewuster leeft en werkt, krijg je meer effectiviteit in je leven en kan je meer voldoening halen uit je werk. Daarom heb ik ook Tiri HR Academy opgericht om iedereen nog beter te ondersteunen via workshops, trainingen en opleidingen.

Wil je graag meer weten?

Tiri HR Consulting begeleidt jongeren, werknemers, ondernemers en organisaties om bewust te werken en bewust te leven.

Winkelwagen